K2 zoekt K3 gemist? Pieter van Bavel raakt tekst kwijt tijdens Jij Bent De Bom

K2 zoekt K3 gemist? Pieter van Bavel raakt tekst kwijt tijdens Jij Bent De Bom

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Pieter van Bavel raakt tekst kwijt tijdens <em>Jij Bent De Bom</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Pieter van Bavel zingt tijdens zijn auditie 'Jij Bent de Bom', maar raakt vroeg in het nummer de tekst kwijt. Hij herstelt zich wel, maar overtuigt hij de jury ook van zijn kunnen? K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pieter van Bavel zingt tijdens zijn auditie 'Jij Bent de Bom', maar raakt vroeg in het nummer de tekst kwijt. Hij herstelt zich wel, maar overtuigt hij de jury ook van zijn kunnen?

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Pieter van Bavel raakt tekst kwijt tijdens Jij Bent De Bom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV