Extravagante Ziggy Krassenberg verrast juryleden in K2 zoekt K3: "Van welke planeet komt 'ie?"

Extravagante Ziggy Krassenberg verrast juryleden in K2 zoekt K3: "Van welke planeet komt 'ie?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

De extravagante Ziggy Krassenberg verrast de juryleden met zijn performance en uiterlijk. Hij zingt Tele-Romeo tijdens zijn auditie.

Extravagante <em>Ziggy Krassenberg</em> verrast juryleden in <em>K2 zoekt K3</em>: &quot;Van welke planeet komt 'ie?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. De extravagante Ziggy Krassenberg verrast de juryleden met zijn performance en uiterlijk. Hij zingt Tele-Romeo tijdens zijn auditie. Spijt?De juryleden drukken voor de jonge Ziggy, maar lijken later een beetje spijt te hebben: "Het is nu niet zo goed meer!" K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Spijt?
De juryleden drukken voor de jonge Ziggy, maar lijken later een beetje spijt te hebben: "Het is nu niet zo goed meer!"

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Extravagante Ziggy Krassenberg verrast juryleden in K2 zoekt K3: "Van welke planeet komt 'ie?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV