K2 zoekt K3 gemist? Gorden en Ingeborg drukken voor Chanel Sam voordat ze begint

K2 zoekt K3 gemist? Gorden en Ingeborg drukken voor Chanel Sam voordat ze begint

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em> gemist? Gorden en Ingeborg drukken voor <em>Chanel Sam</em> voordat ze begint Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Chanel Sam zingt 'Telepathie' tijdens de audities van K2 Zoekt K3. Ingeborg en Gordon drukken voor de zangeres voordat ze begint aan haar auditie, een leuke uitstraling, dat heeft ze volgens hen. Dat wordt opgevolgd door de rest van de jury, zij drukken ook voor Chanel. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chanel Sam zingt 'Telepathie' tijdens de audities van K2 Zoekt K3. Ingeborg en Gordon drukken voor de zangeres voordat ze begint aan haar auditie, een leuke uitstraling, dat heeft ze volgens hen. Dat wordt opgevolgd door de rest van de jury, zij drukken ook voor Chanel.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3 gemist? Gorden en Ingeborg drukken voor Chanel Sam voordat ze begint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV