K2 zoekt K3: Lin Daems zingt Beroemd en is (voorlopig) door!

K2 zoekt K3: Lin Daems zingt Beroemd en is (voorlopig) door!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>K2 zoekt K3</em>: Lin Daems zingt <em>Beroemd</em> en is (voorlopig) door! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van K2 Zoekt K3 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van K2 Zoekt K3 van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Lin Daems zong vanavond Beroemd tijdens haar auditie bij K2 Zoekt K3. Ze gooit hoge ogen en daarom krijgt ze voorlopig een plek in een van de stoelen. K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lin Daems zong vanavond Beroemd tijdens haar auditie bij K2 Zoekt K3. Ze gooit hoge ogen en daarom krijgt ze voorlopig een plek in een van de stoelen.

K2 Zoekt K3 is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op K2 zoekt K3: Lin Daems zingt Beroemd en is (voorlopig) door! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV