Veronica Inside gemist? Johan Derksen over naamgenoot: "Hebben ze 's avonds de ruiten ingegooid"

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over naamgenoot: "Hebben ze 's avonds de ruiten ingegooid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> over naamgenoot: &quot;Hebben ze 's avonds de ruiten ingegooid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Er waren een heleboel mensen met de achternaam 'Derksen' in Nijmegen. Toch was er maar eentje die Johan met zijn voornaam heette en daar ging het goed mis: "Hebben ze 's avonds de ruiten ingegooid", aldus Johan Derksen over zijn naamgenoot. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er waren een heleboel mensen met de achternaam 'Derksen' in Nijmegen. Toch was er maar eentje die Johan met zijn voornaam heette en daar ging het goed mis: "Hebben ze 's avonds de ruiten ingegooid", aldus Johan Derksen over zijn naamgenoot.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over naamgenoot: "Hebben ze 's avonds de ruiten ingegooid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV