Op1 gemist? Sergio Vyent stopt met First Dates: "Liefde heeft ook donkere kanten"

Op1 gemist? Sergio Vyent stopt met First Dates: "Liefde heeft ook donkere kanten"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Sergio Vyent stopt met <em>First Dates</em>: &quot;Liefde heeft ook donkere kanten&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sergio Vyent groeide uit tot de bekendste koppelaar van het land, maar binnenkort stopt hij bij First Dates. Bij op1 blikte hij terug: "Ik vind First Dates eigenlijk helemaal niet zo ongemakkelijk, uitzonderingen daargelaten. Volgens mij is de liefde heel mooi, maar het heeft ook z’n donkere kanten." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sergio Vyent stopt met First Dates: "Liefde heeft ook donkere kanten"

Sergio Vyent groeide uit tot de bekendste koppelaar van het land, maar binnenkort stopt hij bij First Dates. Bij op1 blikte hij terug: "Ik vind First Dates eigenlijk helemaal niet zo ongemakkelijk, uitzonderingen daargelaten. Volgens mij is de liefde heel mooi, maar het heeft ook z’n donkere kanten."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sergio Vyent stopt met First Dates: "Liefde heeft ook donkere kanten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV