Johan Derksen in Veronica Inside over Forum voor Democratie: "Totaal uitgepoept"

Johan Derksen in Veronica Inside over Forum voor Democratie: "Totaal uitgepoept"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Veronica Inside hebben de Algemene Politieke Beschouwing zitten kijken en zij zouden zichzelf niet zijn als ze daar niets van zouden vinden. Daarbij gaat het vooral om Forum voor Democratie en de afgang van de partij.

Johan Derksen in <em>Veronica Inside</em> over <em>Forum voor Democratie</em>: &quot;Totaal uitgepoept&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 24 september terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside hebben de Algemene Politieke Beschouwing zitten kijken en zij zouden zichzelf niet zijn als ze daar niets van zouden vinden. Daarbij gaat het vooral om Forum voor Democratie en de afgang van de partij. Uitgepoept"Forum voor democratie is uitgepoept", aldus Johan Derksen. Tijdens de Beschouwing was Baudet aan het woord en de rest van politiek den Haag leek weinig aandacht te hebben voor de lijsttrekker. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uitgepoept
"Forum voor democratie is uitgepoept", aldus Johan Derksen. Tijdens de Beschouwing was Baudet aan het woord en de rest van politiek den Haag leek weinig aandacht te hebben voor de lijsttrekker.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in Veronica Inside over Forum voor Democratie: "Totaal uitgepoept" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV