Op1: acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden dolgraag James Bond spelen

Op1: acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden dolgraag James Bond spelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden dolgraag <em>James Bond</em> spelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Die nieuwe James Bond-film is vanaf 30 september te zien in de bioscoop. Acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden de rol van de superspion maar wat graag overnemen: "Daniel Craig is niet mijn favoriete James Bond, maar uiteindelijk is hij wel omarmd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden dolgraag James Bond spelen

Die nieuwe James Bond-film is vanaf 30 september te zien in de bioscoop. Acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden de rol van de superspion maar wat graag overnemen: "Daniel Craig is niet mijn favoriete James Bond, maar uiteindelijk is hij wel omarmd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: acteurs André Dongelmans en Geza Weisz zouden dolgraag James Bond spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV