Video: hoe is het in Duitsland, twee maanden na de watersnoodramp?

Video: hoe is het in Duitsland, twee maanden na de watersnoodramp?

Video: hoe is het in Duitsland, twee maanden na de <em>watersnoodramp</em>? Het is twee maanden na de grote overstromingen in Nederland, België en Duitsland, maar nog steeds ziet het Ahrdal in Duitsland eruit als een soort oorlogsgebied. Weggespoelde huizen, hotels en winkels; de schade is enorm en het herstel nog ver weg. Maar niet alleen de dorpen hebben schade, ook het vertrouwen in de politiek heeft een flinke knauw gehad. Nieuwsuur neemt je mee op een roadtrip door het rampgebied. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk interview Pieter Omtzigt bij Nieuwsuur: "Niet optimistischer geworden" Bekijk deze video » Nieuwsuur: Drugsprobleem in Narcostaat Nederland loopt uit de hand Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Dit is wat Angela Merkel zo bijzonder maakt Bekijk deze video » Eva Jinek: 'Na ontslag bij Nieuwsuur dacht ik dat mijn tv-carrière voorbij was' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: hoe is het in Duitsland, twee maanden na de watersnoodramp?

Het is twee maanden na de grote overstromingen in Nederland, België en Duitsland, maar nog steeds ziet het Ahrdal in Duitsland eruit als een soort oorlogsgebied. Weggespoelde huizen, hotels en winkels; de schade is enorm en het herstel nog ver weg. Maar niet alleen de dorpen hebben schade, ook het vertrouwen in de politiek heeft een flinke knauw gehad. Nieuwsuur neemt je mee op een roadtrip door het rampgebied.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: hoe is het in Duitsland, twee maanden na de watersnoodramp? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV