Jinek gemist? Ahmed Aboutaleb is tegen een minderheidskabinet

Jinek gemist? Ahmed Aboutaleb is tegen een minderheidskabinet

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 24 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Ahmed Aboutaleb is tegen een <em>minderheidskabinet</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 24 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Wanneer het woord 'formatie' op tafel komt, laat Nederland een diepe zucht. Het schiet nog niet op, daarom wil informateur Remkes komende week komen met conclusies. Burgemeester Ahmed Aboutaleb is tegen een minderheidskabinet: "Soms moet je eerst je hoofd stoten om te ontdekken dat je niet verder kan." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Ahmed Aboutaleb is tegen een minderheidskabinet

Wanneer het woord 'formatie' op tafel komt, laat Nederland een diepe zucht. Het schiet nog niet op, daarom wil informateur Remkes komende week komen met conclusies. Burgemeester Ahmed Aboutaleb is tegen een minderheidskabinet: "Soms moet je eerst je hoofd stoten om te ontdekken dat je niet verder kan."

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ahmed Aboutaleb is tegen een minderheidskabinet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV