LuckyTV: Leon is een verzamelaar van gedenkwaardige coronaspulletjes

LuckyTV: Leon is een verzamelaar van gedenkwaardige coronaspulletjes

Leon bewaart hele bijzondere spulletjes in zijn archief. Alles wat hij daar opslaat heeft met corona te maken. Zo ook de brief van zijn van vriendin toen hij corona kreeg.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Leon is een verzamelaar van gedenkwaardige <em>coronaspulletjes</em> Leon bewaart hele bijzondere spulletjes in zijn archief. Alles wat hij daar opslaat heeft met corona te maken. Zo ook de brief van zijn van vriendin toen hij corona kreeg. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. BriefDe verzamelaar slaat van alles op wat te maken heeft met de huidige periode waarin we leven. De gedenkwaardige spullen bewaart hij, zo ook de brief van zijn ex-vriendin: "Je begon me steeds meer te vervelen, ik wens je beterschap en veel succes met je coronamuseum." Met de brief is Leon maar al te blij: "Is toch leuk zo'n persoonlijk verhaal?" Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV: Leon is een verzamelaar van gedenkwaardige coronaspulletjes

Brief
De verzamelaar slaat van alles op wat te maken heeft met de huidige periode waarin we leven. De gedenkwaardige spullen bewaart hij, zo ook de brief van zijn ex-vriendin: "Je begon me steeds meer te vervelen, ik wens je beterschap en veel succes met je coronamuseum." Met de brief is Leon maar al te blij: "Is toch leuk zo'n persoonlijk verhaal?"

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Leon is een verzamelaar van gedenkwaardige coronaspulletjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV