EenVandaag: bijna de hele Tweede Kamer is nu tegen het leenstelsel voor studenten

EenVandaag: bijna de hele Tweede Kamer is nu tegen het leenstelsel voor studenten

<em>EenVandaag</em>: bijna de hele Tweede Kamer is nu tegen het <em>leenstelsel</em> voor studenten In de Tweede Kamer is een ruime meerderheid ontstaan voor het afschaffen van het leenstelsel. "Het CDA nam twee weken geleden een motie aan op hun congres, dat het zelfs een breekpunt moet worden bij de formatie", zegt politiek journalist Peter Winterman bij EenVandaag. Alleen de VVD wil het leenstelsel behouden. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook EenVandaag: Zaak Gabby Petito krijgt wereldwijd opvallend veel aandacht Bekijk deze video » EenVandaag: haven Rotterdam goed thuis voor bijna uitgestorven platte oester Bekijk deze video » EenVandaag: Utrecht wil tientallen sociale huurwoningen slopen tot onvrede van bewoners Bekijk deze video »
Nieuws :
EenVandaag: bijna de hele Tweede Kamer is nu tegen het leenstelsel voor studenten

In de Tweede Kamer is een ruime meerderheid ontstaan voor het afschaffen van het leenstelsel. "Het CDA nam twee weken geleden een motie aan op hun congres, dat het zelfs een breekpunt moet worden bij de formatie", zegt politiek journalist Peter Winterman bij EenVandaag. Alleen de VVD wil het leenstelsel behouden.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: bijna de hele Tweede Kamer is nu tegen het leenstelsel voor studenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV