Video: Louis van Gaal schittert als gelegenheidstrainer van Telstar

Video: Louis van Gaal schittert als gelegenheidstrainer van Telstar

Louis van Gaal is eenmalig coach van de Witte Leeuwen van Telstar als actie voor Spieren voor Spieren. De 70-jarige bondscoach ontving een gewaagde tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie, namelijk koploper Jong AZ van Maarten Martens.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Louis van Gaal</em> schittert als gelegenheidstrainer van Telstar Louis van Gaal is eenmalig coach van de Witte Leeuwen van Telstar als actie voor Spieren voor Spieren. De 70-jarige bondscoach ontving een gewaagde tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie, namelijk koploper Jong AZ van Maarten Martens. Lees verder onder de video. WinstHierboven zie je de samenvatting van Telstar - Jong AZ, een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast een duo-interview met Louis van Gaal en Andries Jonker en de persconferentie na afloop van het duel. Van Gaal kan zijn geluk niet op; hij wint met 1-0 van Jong AZ. Bekijk de video van ESPN hierboven. Bekijk ook Boze Louis van Gaal fileert Valentijn Driessen tijdens persco: "Je hebt geen visie" Bekijk deze video » Veronica Inside: wat doet Wout Weghorst als vaccinatie voor WK in Qatar verplicht wordt? Bekijk deze video » Terugkijken: Persconferentie van Louis van Gaal bij Telstar Bekijk deze video » Johan Derksen in Veronica Inside over voetballer Louis van Gaal: "Hij kon het niet belopen" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Louis van Gaal schittert als gelegenheidstrainer van Telstar

Winst
Hierboven zie je de samenvatting van Telstar - Jong AZ, een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast een duo-interview met Louis van Gaal en Andries Jonker en de persconferentie na afloop van het duel. Van Gaal kan zijn geluk niet op; hij wint met 1-0 van Jong AZ.

Bekijk de video van ESPN hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Louis van Gaal schittert als gelegenheidstrainer van Telstar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV