Hart van Nederland: twee hardlopende vrouwen belaagd in Deventer

Hart van Nederland: twee hardlopende vrouwen belaagd in Deventer

<em>Hart van Nederland</em>: twee hardlopende vrouwen belaagd in Deventer Op twee plaatsen rond een natuurgebied in Deventer zijn zaterdagochtend twee vrouwen, die aan het hardlopen waren, belaagd. Een van de vrouwen kon ontkomen, maar de ander raakte gewond in haar gezicht en is naar het ziekenhuis gebracht. De belager is nog spoorloos. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Jesse Klaver haalt uit naar Wybren van Haga: "Huisjesmelker, ga rustig zitten!" Bekijk deze video » Video: Ruime meerderheid in Tweede Kamer wil leenstelsel definitief afschaffen Bekijk deze video » Kajsa Ollongren blij met verlagen verhuurdersheffing: "Belangrijke stap" (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: slachtoffers vluchten na ongeluk in Limburg Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op twee plaatsen rond een natuurgebied in Deventer zijn zaterdagochtend twee vrouwen, die aan het hardlopen waren, belaagd. Een van de vrouwen kon ontkomen, maar de ander raakte gewond in haar gezicht en is naar het ziekenhuis gebracht. De belager is nog spoorloos.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: twee hardlopende vrouwen belaagd in Deventer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV