Terugkijken: liveshow over de wooncrisis op NOS op 3

Terugkijken: liveshow over de wooncrisis op NOS op 3

Kijk hier de liveshow over de crisis op de woningmarkt van NOS op 3 terug. Hoe kan het dat je zo moeilijk aan een (betaalbaar) huis komt? Kan dat niet anders, en zo ja: hoe? Deze en andere vragen gaan we bespreken met jonge woningzoekers en sprekers vanuit woningcorporaties, projectontwikkelaars, banken en gemeenten.

Wooncrisis
Te gast zijn Martin van Rijn van de koepel voor woningcorporaties, Jan Fokkema vanuit de projectontwikkelaars (NEPROM), wethouder Songül Mutluer van de gemeente Zaanstad en Marieke Blom, hoofdeconoom van de ING. Demissionair minister Ollongren was ook uitgenodigd, maar zij kon er helaas niet bij zijn. Bekijk hieronder de liveshow die zaterdag 25 september op YouTube werd uitgezonden terug.

Terugkijken: liveshow over de wooncrisis op <em>NOS op 3</em> Kijk hier de liveshow over de crisis op de woningmarkt van NOS op 3 terug. Hoe kan het dat je zo moeilijk aan een (betaalbaar) huis komt? Kan dat niet anders, en zo ja: hoe? Deze en andere vragen gaan we bespreken met jonge woningzoekers en sprekers vanuit woningcorporaties, projectontwikkelaars, banken en gemeenten. WooncrisisTe gast zijn Martin van Rijn van de koepel voor woningcorporaties, Jan Fokkema vanuit de projectontwikkelaars (NEPROM), wethouder Songül Mutluer van de gemeente Zaanstad en Marieke Blom, hoofdeconoom van de ING. Demissionair minister Ollongren was ook uitgenodigd, maar zij kon er helaas niet bij zijn. Bekijk hieronder de liveshow die zaterdag 25 september op YouTube werd uitgezonden terug. Bekijk ook Thierry Baudet tijdens Algemene Beschouwingen: "Immigranten oorzaak van wooncrisis" Bekijk deze video » Zaterdag 25 september een NOS op 3-liveshow over de wooncrisis: "Stel al je vragen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Terugkijken: liveshow over de wooncrisis op NOS op 3


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: liveshow over de wooncrisis op NOS op 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV