Nieuwsuur: Duitse verkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur: Duitse verkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nieuwsuur: Duitse verkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending De studio van Nieuwsuur staat deze zondag in de Bundestagswahl in Berlijn. De Duitse verkiezingen zijn de spannendste in jaren. Jeroen Wollaars presenteert een bijzondere verkiezingsuitzending. DuidingAan tafel zijn onder meer tv-journaliste Anke Plättner, FDP-Bondsdaglid Otto Fricke en SDP-Europarlementariër Katarina Barley. Zij geven duiding bij de verkiezingsuitslag. Angela MerkelDe strijd om het bondskanselierschap gaat tussen Olaf Scholz van de sociaaldemocratische SPD en christendemocraat Armin Laschet (CDU). Het betekent ook het afscheid van Angela Merkel, de huidige CDU-bondskanselier.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De studio van Nieuwsuur staat deze zondag in de Bundestagswahl in Berlijn. De Duitse verkiezingen zijn de spannendste in jaren. Jeroen Wollaars presenteert een bijzondere verkiezingsuitzending.

Duiding
Aan tafel zijn onder meer tv-journaliste Anke Plättner, FDP-Bondsdaglid Otto Fricke en SDP-Europarlementariër Katarina Barley. Zij geven duiding bij de verkiezingsuitslag.

Angela Merkel
De strijd om het bondskanselierschap gaat tussen Olaf Scholz van de sociaaldemocratische SPD en christendemocraat Armin Laschet (CDU). Het betekent ook het afscheid van Angela Merkel, de huidige CDU-bondskanselier.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nieuwsuur

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Duitse verkiezingen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV