Matthijs Gaat Door gemist? Lee Towers brengt ode aan James Bond en Johnny Cash

Matthijs Gaat Door gemist? Lee Towers brengt ode aan James Bond en Johnny Cash

Naast de vele James Bond nummers die we in de loop van de jaren wel gehoord hebben, zijn er ook een aantal die we nooit in een film hebben kunnen horen. Johnny Cash' versie van Thunderball bijvoorbeeld.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 25 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? Lee Towers brengt ode aan James Bond en Johnny Cash Naast de vele James Bond nummers die we in de loop van de jaren wel gehoord hebben, zijn er ook een aantal die we nooit in een film hebben kunnen horen. Johnny Cash' versie van Thunderball bijvoorbeeld. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 25 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Tom JonesHet koor van de Nationale Opera en niemand minder dan Lee Towers brengen een ode aan Cash' versie, die uiteindelijk niet de voorkeur kreeg boven die van Tom Jones. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Lee Towers brengt ode aan James Bond en Johnny Cash

Tom Jones
Het koor van de Nationale Opera en niemand minder dan Lee Towers brengen een ode aan Cash' versie, die uiteindelijk niet de voorkeur kreeg boven die van Tom Jones.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door gemist? Lee Towers brengt ode aan James Bond en Johnny Cash of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV