Het Jachtseizoen gemist? Bram Krikke en Herman den Blijker redden boot op het nippertje

Het Jachtseizoen gemist? Bram Krikke en Herman den Blijker redden boot op het nippertje

<em>Het Jachtseizoen</em> gemist? <em>Bram Krikke</em> en <em>Herman den Blijker</em> redden boot op het nippertje Zaterdag 25 september was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Jachtseizoen, dit maal met Herman den Blijker en Bram Krikke. In de video hierboven zie je hoe de twee heren op de vlucht slaan met een boot. Benieuwd of ze uit handen zijn gebleven van de mannen van StukTV? Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk de video hierboven. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Bekijk ook Het Jachtseizoen gemist? Bijzondere actie zet mannen StukTV op verkeerde been Bekijk deze video » Vanavond in Het Jachtseizoen: Herman den Blijker en Bram Krikke vluchten met boot Bekijk deze video »

Zaterdag 25 september was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Jachtseizoen, dit maal met Herman den Blijker en Bram Krikke. In de video hierboven zie je hoe de twee heren op de vlucht slaan met een boot. Benieuwd of ze uit handen zijn gebleven van de mannen van StukTV? Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk de video hierboven. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Jachtseizoen gemist? Bram Krikke en Herman den Blijker redden boot op het nippertje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV