RTL Boulevard: Wouter de Jong huilt om z'n vrouw Elise Schaap: "Ze verbluft me"

RTL Boulevard: Wouter de Jong huilt om z'n vrouw Elise Schaap: "Ze verbluft me"

Elise Schaap is te zien in de nieuwe dramafilm Mijn Vader is een Vliegtuig. Ze straalt op de rode loper en is zo trots dat ze onderdeel mag zijn van de film.

Zo trots als en pauw
De partner van Elise Wouter de Jong is ook ongekend trots op zijn vrouw: "Ze verbluft me elke keer weer. Ja, ik moest huilen om mijn eigen vrouw". Ook zijn Elise's collega's zo trots als een pauw. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder terug.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Wouter de Jong</em> huilt om z'n vrouw <em>Elise Schaap</em>: &quot;Ze verbluft me&quot; Elise Schaap is te zien in de nieuwe dramafilm Mijn Vader is een Vliegtuig. Ze straalt op de rode loper en is zo trots dat ze onderdeel mag zijn van de film. Zo trots als en pauwDe partner van Elise Wouter de Jong is ook ongekend trots op zijn vrouw: "Ze verbluft me elke keer weer. Ja, ik moest huilen om mijn eigen vrouw". Ook zijn Elise's collega's zo trots als een pauw. Bekijk het RTL Boulevard-fragment hieronder terug. Bekijk ook We gaan Elise Schaap van een andere kant zien: "Ik vind het spannend" (video) Bekijk deze video » Video: Elise Schaap overladen met complimenten voor acteerprestaties Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Wouter de Jong huilt om z'n vrouw Elise Schaap: "Ze verbluft me"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Wouter de Jong huilt om z'n vrouw Elise Schaap: "Ze verbluft me" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV