RTL Boulevard: Rolf Sanchez blij dat hij weer mag knuffelen door versoepelingen

RTL Boulevard: Rolf Sanchez blij dat hij weer mag knuffelen door versoepelingen

Zaterdag 25 september 2021 kan de boeken in als dé dag van de versoepelingen, maar veel mensen zijn niet blij met de tweedeling in de samenleving. Na maanden van strenge coronamaatregelen hoeven we vanaf nu geen anderhalve afstand meer te houden, mogen de voetbalstadions weer vol zitten en kunnen evenementen en festivals weer doorgaan.

Knuffelen
Alleen dan wel met een vaccin in je arm of een stok in je neus. Veel artiesten zijn blij, zoals Rolf Sanchez in de video hieronder: "We mogen weer knuffelen. Ik sta klaar." Maar bijvoorbeeld comedian Jandino Asporaat en zanger Tim Douwsma doen niet mee aan een samenleving met verplichte vaccins en testen voor horecagelegenheden. Bekijk de RTL Boulevard-video met Rolf hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Rolf Sanchez</em> blij dat hij weer mag knuffelen door versoepelingen Zaterdag 25 september 2021 kan de boeken in als dé dag van de versoepelingen, maar veel mensen zijn niet blij met de tweedeling in de samenleving. Na maanden van strenge coronamaatregelen hoeven we vanaf nu geen anderhalve afstand meer te houden, mogen de voetbalstadions weer vol zitten en kunnen evenementen en festivals weer doorgaan. KnuffelenAlleen dan wel met een vaccin in je arm of een stok in je neus. Veel artiesten zijn blij, zoals Rolf Sanchez in de video hieronder: "We mogen weer knuffelen. Ik sta klaar." Maar bijvoorbeeld comedian Jandino Asporaat en zanger Tim Douwsma doen niet mee aan een samenleving met verplichte vaccins en testen voor horecagelegenheden. Bekijk de RTL Boulevard-video met Rolf hieronder. Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven haalt grap uit bij Jandino Asporaat tijdens barbeque Bekijk deze video » Video: Geen vaccin of testbewijs nodig voor Jandino Asporaat z'n 'Ahoy theatershow' Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Rolf Sanchez blij dat hij weer mag knuffelen door versoepelingen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Rolf Sanchez blij dat hij weer mag knuffelen door versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV