Jongeren gaan los in Nijmeegse kroeg: ''We beginnen lekker vroeg nu het weer mag''

Jongeren gaan los in Nijmeegse kroeg: ''We beginnen lekker vroeg nu het weer mag''

De kroegen en clubs mogen weer open tot 12.00 uur, en dat zorgt voor een feestelijke stemming. ''We beginnen gewoon lekker vroeg en gaan daarna naar de after-partij,'' vertelt een van de kroeggangers. In Nijmegen is echter gisteren per direct een restaurant gesloten. De eigenaar weigerde namelijk bezoekers te controleren op het coronatoegangsbewijs.

Bekijk hieronder de video van NOS Stories.

Jongeren gaan los in Nijmeegse kroeg: ''We beginnen lekker vroeg nu het weer mag'' De kroegen en clubs mogen weer open tot 12.00 uur, en dat zorgt voor een feestelijke stemming. ''We beginnen gewoon lekker vroeg en gaan daarna naar de after-partij,'' vertelt een van de kroeggangers. In Nijmegen is echter gisteren per direct een restaurant gesloten. De eigenaar weigerde namelijk bezoekers te controleren op het coronatoegangsbewijs. Bekijk hieronder de video van NOS Stories. Bekijk ook Middelbare scholieren krijgen biologieles over coronavaccin (video) Bekijk deze video » Heftig: Rellen in Katwijk na sluitingstijd kroegen (video) Bekijk deze video » Video: Alle borstimplantaten blijken gevaarlijk: "Siliconendeeltjes lekken" (NOS) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jongeren gaan los in Nijmeegse kroeg: ''We beginnen lekker vroeg nu het weer mag'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV