Martien Meiland in paniek in het water: ''Ik krijg het helemaal benauwd!''

Martien Meiland in paniek in het water: ''Ik krijg het helemaal benauwd!''

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland staat Martien voor een aantal verrassingen. Zo komt er onverwacht bezoek over de vloer en gaat hij met een board en een duikbril het water in. Kortom, paniek, gegil en gelach.

Bekijk hieronder de teaser van Chateau Meiland.

<em>Martien Meiland</em> in paniek in het water: ''Ik krijg het helemaal benauwd!'' In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland staat Martien voor een aantal verrassingen. Zo komt er onverwacht bezoek over de vloer en gaat hij met een board en een duikbril het water in. Kortom, paniek, gegil en gelach. Bekijk hieronder de teaser van Chateau Meiland. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de trailer van I, Tonya: vanaf 25 september te zien op Videoland Bekijk deze video » Jongeren gaan los in Nijmeegse kroeg: ''We beginnen lekker vroeg nu het weer mag'' Bekijk deze video » Jacob uit B&B Vol Liefde vindt nieuwe liefde na programma (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland in paniek in het water: ''Ik krijg het helemaal benauwd!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV