Roy Donders over het Wilhelmus: ''Ik ken alleen de eerste twee regels''

Roy Donders over het Wilhelmus: ''Ik ken alleen de eerste twee regels''

Dat is net een gelukje voor stylist en realityster Roy Donders. Op de vraag ''Welke regel volgt direct op: Wilhelmus van Nassouwe, ben ik van Duitsen bloed'' reageert hij met het juiste antwoord. ''Nou het is wel een gelukje, want ik ken alleen de eerste twee regels en dit is regel twee.''

Bekijk hieronder het fragment uit The Wheel.

<em>Roy Donders</em> over het Wilhelmus: ''Ik ken alleen de eerste twee regels'' Dat is net een gelukje voor stylist en realityster Roy Donders. Op de vraag ''Welke regel volgt direct op: Wilhelmus van Nassouwe, ben ik van Duitsen bloed'' reageert hij met het juiste antwoord. ''Nou het is wel een gelukje, want ik ken alleen de eerste twee regels en dit is regel twee.'' Bekijk hieronder het fragment uit The Wheel. The Wheel is elke zaterdag te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Meilandjes staan vast met de auto: "Moeten we duwen?" Bekijk deze video » Martien Meiland haat bloemen: ''Iedere keer krijg ik ze en denk ik ieuw'' Bekijk deze video » Martien Meiland in paniek in het water: ''Ik krijg het helemaal benauwd!'' Bekijk deze video »

The Wheel is elke zaterdag te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Wheel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roy Donders over het Wilhelmus: ''Ik ken alleen de eerste twee regels'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV