Zien: Boze Fransen na mislopen miljardendeal (video)

Zien: Boze Fransen na mislopen miljardendeal (video)

Frankrijk is niet blij met AUKUS, het pact tussen het Verenigd Koninkrijk, de VS en Australië. ''Wij willen een verklaring,'' reageert een woordvoerder. Australië zou eigenlijk twaalf onderzeeërs van de Fransen kopen. Ze noemden het het contract van de eeuw. Maar het contract gaat dankzij AUKUS niet door.

Bekijk hieronder de video van NU.nl.

Zien: Boze Fransen na mislopen <em>miljardendeal</em> (video) Frankrijk is niet blij met AUKUS, het pact tussen het Verenigd Koninkrijk, de VS en Australië. ''Wij willen een verklaring,'' reageert een woordvoerder. Australië zou eigenlijk twaalf onderzeeërs van de Fransen kopen. Ze noemden het het contract van de eeuw. Maar het contract gaat dankzij AUKUS niet door. Bekijk hieronder de video van NU.nl. Bekijk ook Video: Verdachten aanslag Bataclan staan vandaag voor de rechter Bekijk deze video » Het Roer Om: Jeroen en Sterre geven een update: "Er gaan echte stappen gezet worden" Bekijk deze video » Prachige beelden: vrouw vliegt boven de Alpen met een groep ganzen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Boze Fransen na mislopen miljardendeal (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Boze Fransen na mislopen miljardendeal (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV