Spoorloos over Grieks geheim gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over Grieks geheim gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spoorloos over Grieks geheim gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond onthult Derk Bolt in Spoorloos een lang verborgen Grieks geheim. Via een DNA-databank bleek onlangs dat Mark, die in 2016 zijn Griekse ouders en broer ontmoette dankzij Spoorloos, ook een zus heeft. VondelingKarin is 58 jaar geleden in Athene te vondeling gelegd en weet niets van haar biologische ouders. Dit voorjaar stuurt ze haar DNA-monster naar een databank in de VS. FamilieledenZe is vooral nieuwsgierig naar haar genetische identiteit. Die blijkt grotendeels Grieks, met een klein percentage Italiaans en Turks. Van de matches met familieleden in de databank verwacht ze niet veel. Dat verandert volledig als bovenaan in de lijst een broer staat: Mark. Geen zusOok Mark is afkomstig uit Griekenland en ter adoptie afgestaan. Vier jaar geleden ontmoette hij bij Spoorloos zijn Griekse ouders en zijn broer. Een zus is er niet. BuitenechtelijkDe Griekse vader van Mark is inmiddels overleden. Mark vermoedt dat die een buitenechtelijke relatie heeft gehad en voelt zich bezwaard om zijn Griekse moeder daarmee te belasten. RTL Boulevard gemist? Amerika in rep en roer: "Influencer Gabby nog steeds spoorloos" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond onthult Derk Bolt in Spoorloos een lang verborgen Grieks geheim. Via een DNA-databank bleek onlangs dat Mark, die in 2016 zijn Griekse ouders en broer ontmoette dankzij Spoorloos, ook een zus heeft.

Vondeling
Karin is 58 jaar geleden in Athene te vondeling gelegd en weet niets van haar biologische ouders. Dit voorjaar stuurt ze haar DNA-monster naar een databank in de VS.

Familieleden
Ze is vooral nieuwsgierig naar haar genetische identiteit. Die blijkt grotendeels Grieks, met een klein percentage Italiaans en Turks. Van de matches met familieleden in de databank verwacht ze niet veel. Dat verandert volledig als bovenaan in de lijst een broer staat: Mark.

Geen zus
Ook Mark is afkomstig uit Griekenland en ter adoptie afgestaan. Vier jaar geleden ontmoette hij bij Spoorloos zijn Griekse ouders en zijn broer. Een zus is er niet.

Buitenechtelijk
De Griekse vader van Mark is inmiddels overleden. Mark vermoedt dat die een buitenechtelijke relatie heeft gehad en voelt zich bezwaard om zijn Griekse moeder daarmee te belasten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Spoorloos

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos over Grieks geheim gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV