Video: John van den Heuvel over Mocro Maffia-dreiging Mark Rutte

Video: John van den Heuvel over Mocro Maffia-dreiging Mark Rutte

Het is het gesprek van de dag: de plannen die de Mocro Maffia zou hebben om Mark Rutte iets aan te doen. John van den Heuvel sprak er maandagmorgen over met Frank Dane: "Er zijn mensen in zijn omgeving gesignaleerd die hele ongezonde aandacht voor hem hadden en dan kun je niet anders dan voorzorgsmaatregelen nemen", aldus de misdaadverslaggever.

Wat heeft Rutte de Mocro Maffia misdaan?
Wat heeft de demissionair premier de Mocro Maffia misdaan, vraagt Dane zich af: "Ja, niks. Maar dat geldt voor meer mensen die slachtoffer zijn geweest van de Mocro Maffia. Al een tijdje zie je een helaas heel trieste tendens om ook mensen die niet uit het criminele milieu afkomstig zijn iets aan te doen." Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder.

Video: John van den Heuvel over <em>Mocro Maffia-dreiging</em> Mark Rutte Het is het gesprek van de dag: de plannen die de Mocro Maffia zou hebben om Mark Rutte iets aan te doen. John van den Heuvel sprak er maandagmorgen over met Frank Dane: "Er zijn mensen in zijn omgeving gesignaleerd die hele ongezonde aandacht voor hem hadden en dan kun je niet anders dan voorzorgsmaatregelen nemen", aldus de misdaadverslaggever. Wat heeft Rutte de Mocro Maffia misdaan?Wat heeft de demissionair premier de Mocro Maffia misdaan, vraagt Dane zich af: "Ja, niks. Maar dat geldt voor meer mensen die slachtoffer zijn geweest van de Mocro Maffia. Al een tijdje zie je een helaas heel trieste tendens om ook mensen die niet uit het criminele milieu afkomstig zijn iets aan te doen." Bekijk het fragment van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Mogelijke aanslag op Mark Rutte door Mocro Maffia: "Selfies verleden tijd" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: John van den Heuvel over Mocro Maffia-dreiging Mark Rutte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV