Video: "Sigrid Kaag zet CDA en VVD onder druk in spannende formatie"

Video: "Sigrid Kaag zet CDA en VVD onder druk in spannende formatie"

Video: &quot;Sigrid Kaag zet CDA en VVD onder druk in <em>spannende formatie</em>&quot; Tijdens een ontmoeting met partijleden heeft partijleider Sigrid Kaag van D66 aangegeven de blokkade tegen een kabinet met de ChristenUnie op te heffen. Hiermee zijn de kaarten voor de formatie opnieuw geschud. Hoe gaat het nu verder met de formatie? Goedemorgen Nederland blikte vooruit. Bekijk de video van Goedermorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Farid Azarkan: "Waarom is Rutte niet opgestapt, net als die andere twee?" (video) Bekijk deze video » Sjuul Paradijs in Op1: "We kunnen Sigrid Kaag missen als kiespijn" Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: Ministers stappen op en drukte door Algemene Beschouwingen Bekijk deze video »
Politiek :
Video: "Sigrid Kaag zet CDA en VVD onder druk in spannende formatie"

Tijdens een ontmoeting met partijleden heeft partijleider Sigrid Kaag van D66 aangegeven de blokkade tegen een kabinet met de ChristenUnie op te heffen. Hiermee zijn de kaarten voor de formatie opnieuw geschud. Hoe gaat het nu verder met de formatie? Goedemorgen Nederland blikte vooruit.

Bekijk de video van Goedermorgen Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: "Sigrid Kaag zet CDA en VVD onder druk in spannende formatie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV