Lang Leve de Liefde: John is te opgewonden om te slapen

Lang Leve de Liefde: John is te opgewonden om te slapen

John kan van de spanning niet slapen en besluit zijn date Monique dan ook maar uit haar slaap te houden: hij vraagt haar of ze even mee naar buiten gaat, midden in de nacht. Daar zit zij echter niet echt op te wachten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: John is te opgewonden om te slapen John kan van de spanning niet slapen en besluit zijn date Monique dan ook maar uit haar slaap te houden: hij vraagt haar of ze even mee naar buiten gaat, midden in de nacht. Daar zit zij echter niet echt op te wachten. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Collin vindt zijn date dik maar gaat toch zijn best doen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: John is te opgewonden om te slapen

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: John is te opgewonden om te slapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV