Marc-Marie Huijbregts over Antoinette Hertsenberg: "Zure verliezer" (video)

Marc-Marie Huijbregts over Antoinette Hertsenberg: "Zure verliezer" (video)

In de podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' vertelt Marc-Marie Huijbregts over het winnen van 'TV-persoonlijkheid van het jaar-award' in 2009. Wat hem het meeste is bijgebleven is een reactie van Antoinette Hertsenberg en die was niet mis.

<em>Marc-Marie Huijbregts</em> over Antoinette Hertsenberg: &quot;Zure verliezer&quot; (video) In de podcast 'Marc-Marie & Aaf Vinden Iets' vertelt Marc-Marie Huijbregts over het winnen van 'TV-persoonlijkheid van het jaar-award' in 2009. Wat hem het meeste is bijgebleven is een reactie van Antoinette Hertsenberg en die was niet mis. Haar niet afgezetAntoinette Hertsenberg was toentertijd ook genomineerd voor deze award en ze reageerde wat zuur op haar verlies. Ze feliciteerde Marc-Marie en zei: "Maarja, ik heb mijn haar ook niet afgezet", in de tijd dat Huijbregts een pruik droeg. Een nare en onnodige opmerking, die hij zich nog steeds goed herinnert. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven Bekijk ook Nieuw seizoen De slimste mens: Caroline van der Plas wil vechten met Maarten van Rossem Bekijk deze video » Jinek gemist? Marc Marie Huijbregts over grootste hoed tijdens Prinsjesdag: "Ze is een cadeau!" Bekijk deze video »
TV :
Marc-Marie Huijbregts over Antoinette Hertsenberg: "Zure verliezer" (video)

Haar niet afgezet
Antoinette Hertsenberg was toentertijd ook genomineerd voor deze award en ze reageerde wat zuur op haar verlies. Ze feliciteerde Marc-Marie en zei: "Maarja, ik heb mijn haar ook niet afgezet", in de tijd dat Huijbregts een pruik droeg. Een nare en onnodige opmerking, die hij zich nog steeds goed herinnert.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie Huijbregts over Antoinette Hertsenberg: "Zure verliezer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV