Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Daley Blind voor Ajax - Besiktas

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Daley Blind voor Ajax - Besiktas

Dinsdagavond (28 september) speelt Ajax de tweede groepswedstrijd van de Champions League. In de eigen Johan Cruijff Arena is de Turkse kampioen Besiktas de tegenstander. In een persconferentie op maandag 27 september blikken trainer Erik ten Hag en verdediger Daley Blind vooruit op het duel.

Lees verder onder de video.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie Erik ten Hag</em> en Daley Blind voor Ajax - Besiktas Dinsdagavond (28 september) speelt Ajax de tweede groepswedstrijd van de Champions League. In de eigen Johan Cruijff Arena is de Turkse kampioen Besiktas de tegenstander. In een persconferentie op maandag 27 september blikken trainer Erik ten Hag en verdediger Daley Blind vooruit op het duel. Lees verder onder de video. Goede startAjax kende een goede start van het Champions League-seizoen, met een klinkende 1-5 overwinning op Sporting Portugal. Ook tegen Besiktas liggen er kansen, want afgelopen weekend misten de Turken maar liefst acht spelers door blessures. Kan Ajax met deze tweede wedstrijd het puntentotaal op zes brengen? Kijk hierboven op maandag 27 september vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Daley Blind in de aanloop naar Ajax - Besiktas. Bekijk ook Samenvatting Fortuna Sittard - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - FC Groningen (Eredivisie) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Daley Blind voor Ajax - Besiktas

Goede start
Ajax kende een goede start van het Champions League-seizoen, met een klinkende 1-5 overwinning op Sporting Portugal. Ook tegen Besiktas liggen er kansen, want afgelopen weekend misten de Turken maar liefst acht spelers door blessures. Kan Ajax met deze tweede wedstrijd het puntentotaal op zes brengen?

Kijk hierboven op maandag 27 september vanaf 15.15 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Daley Blind in de aanloop naar Ajax - Besiktas.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag en Daley Blind voor Ajax - Besiktas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV