John van den Heuvel over dreiging Mark Rutte: "Peter R. was niet de laatste" (video)

John van den Heuvel over dreiging Mark Rutte: "Peter R. was niet de laatste" (video)

Mark Rutte wordt sinds kort zwaar beveiligd. Misdaadverslaggever John van den Heuvel legt uit dat er signalen zijn dat de premier mogelijk doelwit is van een aanslag of een ontvoering. Er zijn zogenaamde spotters gesignaleerd in zijn directe omgeving, wat een bekend fenomeen is geworden rondom liquidaties.

<em>John van den Heuvel</em> over dreiging Mark Rutte: &quot;Peter R. was niet de laatste&quot; (video) Mark Rutte wordt sinds kort zwaar beveiligd. Misdaadverslaggever John van den Heuvel legt uit dat er signalen zijn dat de premier mogelijk doelwit is van een aanslag of een ontvoering. Er zijn zogenaamde spotters gesignaleerd in zijn directe omgeving, wat een bekend fenomeen is geworden rondom liquidaties. Alle alarmbellen op roodInmiddels wordt elke vorm van dreiging ontzettend serieus genomen bij politie en justitie. Na de moord op Derk Wiersum en Peter R. de Vries kunnen er geen risico's meer genomen worden. John vertelt dat Peter R. niet de laatste is geweest en dat het zomaar kan dat er pogingen tot moord gedaan zullen worden. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven Bekijk ook John van den Heuvel over Mocro Maffia-huurmoordenaar Gerel Palm (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Video: John van den Heuvel over Mocro Maffia-dreiging Mark Rutte Bekijk deze video »
Politiek :
John van den Heuvel over dreiging Mark Rutte: "Peter R. was niet de laatste" (video)

Alle alarmbellen op rood
Inmiddels wordt elke vorm van dreiging ontzettend serieus genomen bij politie en justitie. Na de moord op Derk Wiersum en Peter R. de Vries kunnen er geen risico's meer genomen worden. John vertelt dat Peter R. niet de laatste is geweest en dat het zomaar kan dat er pogingen tot moord gedaan zullen worden.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over dreiging Mark Rutte: "Peter R. was niet de laatste" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV