Zien: zwangere Famke Louise met dikke buik in de sportschool

Zien: zwangere Famke Louise met dikke buik in de sportschool

Famke Louise heeft de eerste zes maanden van haar zwangerschap niet heel prettig ervaren. Ze voelde zich vaak erg zwak en misselijk. Inmiddels gaat het een stuk beter met de aanstaande moeder en staat ze zelfs weer in de sportschool! Onder goede begeleiding kan ze weer een beetje sporten en dat deelt ze trots op Instagram.

Zien: zwangere <em>Famke Louise</em> met dikke buik in de sportschool Famke Louise heeft de eerste zes maanden van haar zwangerschap niet heel prettig ervaren. Ze voelde zich vaak erg zwak en misselijk. Inmiddels gaat het een stuk beter met de aanstaande moeder en staat ze zelfs weer in de sportschool! Onder goede begeleiding kan ze weer een beetje sporten en dat deelt ze trots op Instagram. Bekijk de Instagramvideo van Famke Louise hierboven Bekijk ook Zien: Famke Louise is zwanger en deelt prachtige video Bekijk deze video » Video: Famke Louise en Denzel Slager pakken zwangerschap genderneutraal aan Bekijk deze video »

Bekijk de Instagramvideo van Famke Louise hierboven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zwangere Famke Louise met dikke buik in de sportschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV