Kruispunt: Camping van Appie verzorgd vakantie voor gezinnen zonder geld

Kruispunt: Camping van Appie verzorgd vakantie voor gezinnen zonder geld

Voor het derde jaar op rij ontvangt Appie gezinnen, die bijna niets hebben, op zijn camping. Ze mogen een week kamperen, gratis en voor niets. Met een team van vrijwilligers bezorgt Appie ze een onbezorgde week. Voor alleenstaande moeder Brigitte is het misschien wel de laatste vakantie met haar 4-jarige zoontje. "Ik mag blij zijn als ik hem vijf zie worden." Brigitte is terminaal ziek en moet leven van 50 euro per week. Op de minimacamping maakt ze mooie herinneringen en kan ze even al haar zorgen vergeten.

<em>Kruispunt</em>: Camping van Appie verzorgd vakantie voor gezinnen zonder geld Voor het derde jaar op rij ontvangt Appie gezinnen, die bijna niets hebben, op zijn camping. Ze mogen een week kamperen, gratis en voor niets. Met een team van vrijwilligers bezorgt Appie ze een onbezorgde week. Voor alleenstaande moeder Brigitte is het misschien wel de laatste vakantie met haar 4-jarige zoontje. "Ik mag blij zijn als ik hem vijf zie worden." Brigitte is terminaal ziek en moet leven van 50 euro per week. Op de minimacamping maakt ze mooie herinneringen en kan ze even al haar zorgen vergeten. Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Francis van Broekhuizen in Kruispunt: ‘Verliefdheid drukte ik weg, ik was te lelijk’ Bekijk deze video » Maandag staat Kruispunt in teken van koningin Máxima: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Kruispunt: Camping van Appie verzorgd vakantie voor gezinnen zonder geld

Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kruispunt: Camping van Appie verzorgd vakantie voor gezinnen zonder geld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV