Video: de eerste Videoland Academy-films zijn nu te zien

Video: de eerste Videoland Academy-films zijn nu te zien

Video: de eerste <em>Videoland Academy</em>-films zijn nu te zien De grounded sci-fi films Verdwenen Dagen, De Sterfshow en Indringer zijn ontwikkeld tijdens de eerste editie van de Videoland Academy: een project om jonge makers een kans te geven. Hierboven je de trailer van deze drie films. Verdwenen Dagen, De Sterfshow en Indringer zijn vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk ook Rooijakkers over de Vloer: Tony Jr. had geen bagger verwacht na De Bachelor Bekijk deze video » Emoties lopen hoog op: Força Koeman deel 2 nu te zien Bekijk deze video » Bekijk de trailer van I, Tonya: vanaf 25 september te zien op Videoland Bekijk deze video » Temptation Island: Love or Leave: Nico heeft wat te vertellen aan Donna Bekijk deze video »
Film :
Video: de eerste Videoland Academy-films zijn nu te zien

De grounded sci-fi films Verdwenen Dagen, De Sterfshow en Indringer zijn ontwikkeld tijdens de eerste editie van de Videoland Academy: een project om jonge makers een kans te geven. Hierboven je de trailer van deze drie films.

Verdwenen Dagen, De Sterfshow en Indringer zijn vanaf nu te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: de eerste Videoland Academy-films zijn nu te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV