Video: Hans Klok maakt indruk met nieuwe show in The Harbour Club

Video: Hans Klok maakt indruk met nieuwe show in The Harbour Club

Video: Hans Klok maakt indruk met nieuwe show in <em>The Harbour Club</em> Als corona geen roet in het eten zou hebben gegooid, zou Hans Klok nog avond aan avond in Vegas staan. Nu treedt hij echter weer op in Nederland, met een nieuwe show. En dat is voor ons natuurlijk hartstikke fijn. RTL Boulevard blikte terug op de spectaculaire première van afgelopen weekend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Hans Klok maakt indruk met nieuwe show in The Harbour Club

Als corona geen roet in het eten zou hebben gegooid, zou Hans Klok nog avond aan avond in Vegas staan. Nu treedt hij echter weer op in Nederland, met een nieuwe show. En dat is voor ons natuurlijk hartstikke fijn. RTL Boulevard blikte terug op de spectaculaire première van afgelopen weekend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Hans Klok maakt indruk met nieuwe show in The Harbour Club of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV