Anekdote Hans Kraay Jr. in VI: "Mijn ex-vrouw noemde mij een hoerenloper"

Anekdote Hans Kraay Jr. in VI: "Mijn ex-vrouw noemde mij een hoerenloper"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Anekdote Hans Kraay Jr. in <em>VI</em>: &quot;Mijn ex-vrouw noemde mij een <em>hoerenloper</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vaste gast én vriend van de show Hans Kaay Jr. was maandagavond de tafelgast bij Veronica Inside. Als het gaat over het oplopende conflict tussen de supporters van ADO Den Haag en de club, komt Hans met een heerlijke anekdote over zijn ex-vrouw: "Zij gooide mijn kleding uit het raam en noemde me een hoerenloper." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vaste gast én vriend van de show Hans Kaay Jr. was maandagavond de tafelgast bij Veronica Inside. Als het gaat over het oplopende conflict tussen de supporters van ADO Den Haag en de club, komt Hans met een heerlijke anekdote over zijn ex-vrouw: "Zij gooide mijn kleding uit het raam en noemde me een hoerenloper."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Anekdote Hans Kraay Jr. in VI: "Mijn ex-vrouw noemde mij een hoerenloper" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV