Video: Martien Meiland geniet op surfboard in Chateau Meiland

Video: Martien Meiland geniet op surfboard in Chateau Meiland

Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 27 september. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

De familie Meiland is heerlijk aan het genieten op Curaçao. Een welverdiende vakantie. Martien grijpt zijn kans en klimt op een surfboard.

Video: Martien Meiland geniet op surfboard in <em>Chateau Meiland</em> Hieronder zie je een fragment van Chateau Meiland van maandag 27 september. Je kan de hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. De familie Meiland is heerlijk aan het genieten op Curaçao. Een welverdiende vakantie. Martien grijpt zijn kans en klimt op een surfboard. Broer JaapLekker luieren is niets voor de Meilandjes. Daarom worden de dagen op Curaçao goed gevuld en als ineens Martiens broer Jaap met zijn vrouw Evelien als verrassing opduikt, is de chaos compleet. De familie is nu nóg completer en ze gaan met zijn allen heerlijk naar het strand en nemen een duik in de verfrissende zee. Als dat maar goed gaat... Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Broer Jaap
Lekker luieren is niets voor de Meilandjes. Daarom worden de dagen op Curaçao goed gevuld en als ineens Martiens broer Jaap met zijn vrouw Evelien als verrassing opduikt, is de chaos compleet. De familie is nu nóg completer en ze gaan met zijn allen heerlijk naar het strand en nemen een duik in de verfrissende zee. Als dat maar goed gaat...

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Martien Meiland geniet op surfboard in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV