Johan Derksen in VI: "Mark Rutte is een veel te gemakkelijk doelwit voor terreur"

Johan Derksen in VI: "Mark Rutte is een veel te gemakkelijk doelwit voor terreur"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Mark Rutte is een veel te gemakkelijk doelwit voor terreur&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De heren van Veronica Inside bespreken de huidige situatie in politiek Den Haag. Natuurlijk komt ook het nieuws aan bod dat Mark Rutte zwaar wordt beveiligd vanwege bedreigingen aan zijn adres. Johan Derksen: "Hij zal zich toch moeten gaan aanpassen, want hij is natuurlijk een veel te gemakkelijk doelwit als hij zo zichtbaar naar zijn werk blijft fietsen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De heren van Veronica Inside bespreken de huidige situatie in politiek Den Haag. Natuurlijk komt ook het nieuws aan bod dat Mark Rutte zwaar wordt beveiligd vanwege bedreigingen aan zijn adres. Johan Derksen: "Hij zal zich toch moeten gaan aanpassen, want hij is natuurlijk een veel te gemakkelijk doelwit als hij zo zichtbaar naar zijn werk blijft fietsen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Mark Rutte is een veel te gemakkelijk doelwit voor terreur" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV