Xander van der Wulp in Op1 live vanuit Den Haag: "Geen doorbraak in formatie"

Xander van der Wulp in Op1 live vanuit Den Haag: "Geen doorbraak in formatie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Xander van der Wulp in <em>Op1</em> live vanuit Den Haag: &quot;Geen doorbraak in formatie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Xander van der Wulp reageerde vanavond live vanuit Den Haag op de huidige politieke situatie in Den Haag, waar de hoofdrolspelers van de formatie al sinds maandagmiddag 12 uur aan het overleggen zijn. Van der Wulp: "Johan Remkes wil volgens ingewijden niet de zetten van informateur Hamer herhalen." Dat betekent dus: geen doorbraak. De formatie gaat woensdag verder. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Xander van der Wulp in Op1 live vanuit Den Haag: "Geen doorbraak in formatie"

Xander van der Wulp reageerde vanavond live vanuit Den Haag op de huidige politieke situatie in Den Haag, waar de hoofdrolspelers van de formatie al sinds maandagmiddag 12 uur aan het overleggen zijn. Van der Wulp: "Johan Remkes wil volgens ingewijden niet de zetten van informateur Hamer herhalen." Dat betekent dus: geen doorbraak. De formatie gaat woensdag verder.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV