Hans Kraay Jr. scheldt Wilfred Genee uit in VI: "Je loopt weer te terpentijnzeiken!"

Hans Kraay Jr. scheldt Wilfred Genee uit in VI: "Je loopt weer te terpentijnzeiken!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Hans Kraay Jr. scheldt Wilfred Genee uit in <em>VI</em>: &quot;Je loopt weer te terpentijnzeiken!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dat Hans Kraay Jr. en Wilfred Genee geen vrienden zijn, dat weten we allemaal. En af en toe komt dat tot uiting in de uitzending van Veronica Inside, zoals vanavond. Als Wilfred een vraag stelt, maar niet wacht op het antwoord, schiet Hans uit zijn slof: "Jij begint ergens over, ik geef antwoord en jij loopt te terpentijnzeiken. Je bent echt een ouderwetse paardenlul!" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dat Hans Kraay Jr. en Wilfred Genee geen vrienden zijn, dat weten we allemaal. En af en toe komt dat tot uiting in de uitzending van Veronica Inside, zoals vanavond. Als Wilfred een vraag stelt, maar niet wacht op het antwoord, schiet Hans uit zijn slof: "Jij begint ergens over, ik geef antwoord en jij loopt te terpentijnzeiken. Je bent echt een ouderwetse paardenlul!"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hans Kraay Jr. scheldt Wilfred Genee uit in VI: "Je loopt weer te terpentijnzeiken!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV