Chris van Dam (CDA) bij Op1 over Mona Keijzer: "Zij heeft de verkeerde keuze gemaakt"

Chris van Dam (CDA) bij Op1 over Mona Keijzer: "Zij heeft de verkeerde keuze gemaakt"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Chris van Dam (CDA) bij <em>Op1</em> over Mona Keijzer: &quot;Zij heeft de verkeerde keuze gemaakt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Mona Keijzer maakte vandaag bekend haar zetel op te geven, nadat ze afgelopen zaterdag werd ontslagen door demissionair premier Mark Rutte. Voormalig Kamerlid Chris van Dam, ook van het CDA: "Ze heeft de verkeerde keuze gemaakt. (...) Ik ken Mona al een tijdje en twijfel niet aan haar integriteit, maar ze had al heel lang moeite met wat de coronapas voor ondernemers betekende. Ik kon me daar niet helemaal in vinden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Chris van Dam (CDA) bij Op1 over Mona Keijzer: "Zij heeft de verkeerde keuze gemaakt"

Mona Keijzer maakte vandaag bekend haar zetel op te geven, nadat ze afgelopen zaterdag werd ontslagen door demissionair premier Mark Rutte. Voormalig Kamerlid Chris van Dam, ook van het CDA: "Ze heeft de verkeerde keuze gemaakt. (...) Ik ken Mona al een tijdje en twijfel niet aan haar integriteit, maar ze had al heel lang moeite met wat de coronapas voor ondernemers betekende. Ik kon me daar niet helemaal in vinden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chris van Dam (CDA) bij Op1 over Mona Keijzer: "Zij heeft de verkeerde keuze gemaakt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV