Op1 gemist? Autistische Jibbe Sassen geeft acteertips voor theaterstuk

Op1 gemist? Autistische Jibbe Sassen geeft acteertips voor theaterstuk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Autistische Jibbe Sassen geeft acteertips voor theaterstuk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voor zijn rol als de autistische Christopher in de voorstelling Het Wonderbaarlijke Verhaal met de Hond in de Nacht kreeg Mattias van de Vijver tips van Jibbe Sassen, die zelf autisme heeft. Welke tips hij meegaf, vertelt Sassen in de talkshow Op1. Over het resultaat zegt hij erg tevreden te zijn: "Ik keek het theaterstuk en ik herkende hoe ik zelf vroeger was." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Autistische Jibbe Sassen geeft acteertips voor theaterstuk

Voor zijn rol als de autistische Christopher in de voorstelling Het Wonderbaarlijke Verhaal met de Hond in de Nacht kreeg Mattias van de Vijver tips van Jibbe Sassen, die zelf autisme heeft. Welke tips hij meegaf, vertelt Sassen in de talkshow Op1. Over het resultaat zegt hij erg tevreden te zijn: "Ik keek het theaterstuk en ik herkende hoe ik zelf vroeger was."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Autistische Jibbe Sassen geeft acteertips voor theaterstuk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV