Zien: Hans Kraay jr. flirt met jonge meiden aan de bar in Veronica Inside

Zien: Hans Kraay jr. flirt met jonge meiden aan de bar in Veronica Inside

Dat Hans Kraay jr. een rokkenjager is, is al decennialang bekend. Maandagavond deed hij er in Veronica Inside alles aan om die reputatie hoog te houden; de analist zat opzichtig te flirten met drie jonge meiden aan de bar. Dat ontging ook René van der Gijp en Johan Derksen niet...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Hans Kraay jr.</em> flirt met jonge meiden aan de bar in <em>Veronica Inside</em> Dat Hans Kraay jr. een rokkenjager is, is al decennialang bekend. Maandagavond deed hij er in Veronica Inside alles aan om die reputatie hoog te houden; de analist zat opzichtig te flirten met drie jonge meiden aan de bar. Dat ontging ook René van der Gijp en Johan Derksen niet... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Sportieve opaAls Kraay jr. zich weer eens omdraait naar de dames aan de bar, is Van der Gijp alert: "Ga je die meiden uitnodigen? Dat is niet jouw leeftijd, joh." Ook Derksen knalt er nog een keer overheen: "Maar die meiden zouden best een sportieve opa willen hebbn, hè?" De dames aan de bar spelen het spelletje leuk mee en zeggen dat de heren altijd welkom zijn. "Je weet niet wat je zegt hoor!" antwoordt Derksen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sportieve opa
Als Kraay jr. zich weer eens omdraait naar de dames aan de bar, is Van der Gijp alert: "Ga je die meiden uitnodigen? Dat is niet jouw leeftijd, joh." Ook Derksen knalt er nog een keer overheen: "Maar die meiden zouden best een sportieve opa willen hebbn, hè?" De dames aan de bar spelen het spelletje leuk mee en zeggen dat de heren altijd welkom zijn. "Je weet niet wat je zegt hoor!" antwoordt Derksen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hans Kraay jr. flirt met jonge meiden aan de bar in Veronica Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV