Veronica Inside: stappen Wilfred Genee en Johan Derksen over naar Viaplay?

Veronica Inside: stappen Wilfred Genee en Johan Derksen over naar Viaplay?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: stappen Wilfred Genee en Johan Derksen over naar Viaplay? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts is bijna niet meer weg te slaan uit de studio van Veronica Inside. Ook maandag was hij weer van de partij voor een update over de sportrechten. Viaplay is een nieuwe grote speler op de markt; zij hebben de Formule 1, darts, de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga al binnengehaald, maar lijken nog niet klaar te zijn. Maken de heren van VI ook de overstap naar de nieuwe zender? Johan Derksen vraagt zich af of ze er nog behoefte hebben aan een pedante presentator - uiteraard doelend op Wilfred Genee. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts is bijna niet meer weg te slaan uit de studio van Veronica Inside. Ook maandag was hij weer van de partij voor een update over de sportrechten. Viaplay is een nieuwe grote speler op de markt; zij hebben de Formule 1, darts, de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga al binnengehaald, maar lijken nog niet klaar te zijn. Maken de heren van VI ook de overstap naar de nieuwe zender? Johan Derksen vraagt zich af of ze er nog behoefte hebben aan een pedante presentator - uiteraard doelend op Wilfred Genee.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: stappen Wilfred Genee en Johan Derksen over naar Viaplay? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV