Video: 'Stephanie Tency noemt Glennis Grace een verknipt pleuriswijf en een tokkie'

Video: 'Stephanie Tency noemt Glennis Grace een verknipt pleuriswijf en een tokkie'

Glennis Grace heeft het weer eens aan de stok met iemand: "Afgelopen weekend had RTL-presentatrice Stephanie Tency een ontmoeting met de zangeres die beide vrouwen nog lang zal bijblijven", luidt Evert Santegoeds bij Shownieuws het verhaal smeuïg in.

'Pleuriswijf'
We hangen aan je lippen Evert, ga door. "Stephany noemde Glennis na die ontmoeting: ghetto, verknipt, pleuriswijf en een tokkie." Dit gebeurde allemaal na een optreden van Hans Klok in Amsterdam, waar er dus naast magie ook de nodige agressie in de lucht hing. Glennis zou onder andere de taxi van Tency hebben ingepikt en er is flink gescholden, over en weer. Heeft de kersverse The Voice-coach zelf ook al gereageerd? "Zij laat het maar even aan zich voorbijgaan", aldus Santegoeds. Verstandig.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Video: 'Stephanie Tency noemt <em>Glennis Grace</em> een verknipt pleuriswijf en een tokkie' Glennis Grace heeft het weer eens aan de stok met iemand: "Afgelopen weekend had RTL-presentatrice Stephanie Tency een ontmoeting met de zangeres die beide vrouwen nog lang zal bijblijven", luidt Evert Santegoeds bij Shownieuws het verhaal smeuïg in. 'Pleuriswijf'We hangen aan je lippen Evert, ga door. "Stephany noemde Glennis na die ontmoeting: ghetto, verknipt, pleuriswijf en een tokkie." Dit gebeurde allemaal na een optreden van Hans Klok in Amsterdam, waar er dus naast magie ook de nodige agressie in de lucht hing. Glennis zou onder andere de taxi van Tency hebben ingepikt en er is flink gescholden, over en weer. Heeft de kersverse The Voice-coach zelf ook al gereageerd? "Zij laat het maar even aan zich voorbijgaan", aldus Santegoeds. Verstandig. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Video: Glennis Grace zingt Hero voor Peter R. de Vries Bekijk deze video » Gênant: naakte Bridget Maasland maakt reclame onder de douche (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: 'Stephanie Tency noemt Glennis Grace een verknipt pleuriswijf en een tokkie'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Stephanie Tency noemt Glennis Grace een verknipt pleuriswijf en een tokkie' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV