Dinsdag in Tour de Frans: Rapper Donnie vertelt over zijn jeugd

Dinsdag in Tour de Frans: Rapper Donnie vertelt over zijn jeugd

Frans Bauer gaat elke dinsdag on tour met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk. De artiesten stappen bij Frans in de tourbus. Vanavond is rapper Donnie de hoofdgast.

Jeugd herinneringen
In de aflevering van dinsdag 28 september staat het leven van Donnie centraal. "Aanstaande dinsdag een hele leuke verrassende aflevering", schrijft Frans op Instagram. In een voorstukje zien we dat Donnie uitgebreid vertelt over zijn jeugd. Bekijk de promo van Tour de Frans hieronder.

Tour de Frans is elke dinsdag 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Tour de Frans terugkijken via Gids.tv.

Dinsdag in <em>Tour de Frans</em>: Rapper <em>Donnie</em> vertelt over zijn jeugd Frans Bauer gaat elke dinsdag on tour met Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk. De artiesten stappen bij Frans in de tourbus. Vanavond is rapper Donnie de hoofdgast. Jeugd herinneringenIn de aflevering van dinsdag 28 september staat het leven van Donnie centraal. "Aanstaande dinsdag een hele leuke verrassende aflevering", schrijft Frans op Instagram. In een voorstukje zien we dat Donnie uitgebreid vertelt over zijn jeugd. Bekijk de promo van Tour de Frans hieronder. Tour de Frans is elke dinsdag 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Tour de Frans terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frans Bauer gooit de heupen los in Tour de Frans Bekijk deze video » Tour de Frans: Frans Bauer speelt de sterren van de hemel op drumstel (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Tour de Frans: Rapper Donnie vertelt over zijn jeugd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV