Leuke beelden: Maxime Meiland en pasgeboren Vivé kijken naar Chateau Meiland

Leuke beelden: Maxime Meiland en pasgeboren Vivé kijken naar Chateau Meiland

Maxime Meiland is eerder deze maand bevallen van haar tweede dochtertje Vivé. Het kindje is de eerste voor Maxime en haar vriend Leroy. Maxime, Leroy en Claire zijn in de wolken. Bekijk hieronder leuke beelden van Maxime met haar dochtertje Vivé op de bank, kijkend naar Chateau Meiland.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Leuke beelden: <em>Maxime Meiland</em> en pasgeboren <em>Vivé</em> kijken naar <em>Chateau Meiland</em> Maxime Meiland is eerder deze maand bevallen van haar tweede dochtertje Vivé. Het kindje is de eerste voor Maxime en haar vriend Leroy. Maxime, Leroy en Claire zijn in de wolken. Bekijk hieronder leuke beelden van Maxime met haar dochtertje Vivé op de bank, kijkend naar Chateau Meiland. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk beelden: Maxime Meiland is bevallen van tweede dochter Vivé Bekijk deze video » Maxime Meiland over de bevalling: ''Het ging eigenlijk heel vlug'' Bekijk deze video »
Show :
Leuke beelden: Maxime Meiland en pasgeboren Vivé kijken naar Chateau Meiland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leuke beelden: Maxime Meiland en pasgeboren Vivé kijken naar Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV