College Tour: Monic Hendrickx vertelt over haar tijd in gevangenis (video)

College Tour: Monic Hendrickx vertelt over haar tijd in gevangenis (video)

Monic Hendrickx vertelt in College Tour dat ze in haar jeugd ooit in de gevangenis heeft gezeten. Ze had een boek gestolen voor de verjaardag van een vriend.

Schijtlaars
''De poortjes gingen af,'' vertelt ze. ''Toen ben ik als een schijtlaars naar de kassa gelopen zo van ''er zit een boek in mijn tas.'' Daarna moest ik zes uur de gevangenis in. Een vrouwelijke rechercheur moest mij toen verhoren.''

Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>College Tour</em>: Monic Hendrickx vertelt over haar tijd in gevangenis (video) Monic Hendrickx vertelt in College Tour dat ze in haar jeugd ooit in de gevangenis heeft gezeten. Ze had een boek gestolen voor de verjaardag van een vriend. Schijtlaars''De poortjes gingen af,'' vertelt ze. ''Toen ben ik als een schijtlaars naar de kassa gelopen zo van ''er zit een boek in mijn tas.'' Daarna moest ik zes uur de gevangenis in. Een vrouwelijke rechercheur moest mij toen verhoren.'' Bekijk het fragment uit College Tour hieronder. College Tour is iedere dinsdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour: Monic Hendrickx vertelt over haar tijd in gevangenis (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op College Tour: Monic Hendrickx vertelt over haar tijd in gevangenis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV