Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Peter wint mega knuffel voor Nicol: "Goed zo schat!" (Familie Gillis: Massa is Kassa) Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis speelt in videoclip van volkszanger Dave Joosten Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is kassa gemist? Nicol en Peter gaan naar de kermis Bekijk deze video » De elf vakantieparken van Peter Gillis zitten rammend vol en de kassa rinkelt dan ook lekker door. Geeft de bescheiden parkenmagnaat mooi de tijd om eens te werken aan zijn eigen merchandising. RegenPeter wil zijn eigen zomerse clip voor bij het nummer van volkszanger Dave. Helaas komt de regen met bakken uit de hemel. BoodschapZoon Ruud heeft ondertussen zijn eigen muzikale projectje. Hij vindt het nogal stil in de toiletgebouwen tijdens de grote boodschap en knutselt een radiosysteem met rechten vrije, gratis, muziek in elkaar. Papa ook weer blij. Familie Gillis: massa is kassa: Zo wordt Peter Gillis nou rijk... Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis wil vrijen op het strand: "Seks doen we straks" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De elf vakantieparken van Peter Gillis zitten rammend vol en de kassa rinkelt dan ook lekker door. Geeft de bescheiden parkenmagnaat mooi de tijd om eens te werken aan zijn eigen merchandising.

Regen
Peter wil zijn eigen zomerse clip voor bij het nummer van volkszanger Dave. Helaas komt de regen met bakken uit de hemel.

Boodschap
Zoon Ruud heeft ondertussen zijn eigen muzikale projectje. Hij vindt het nogal stil in de toiletgebouwen tijdens de grote boodschap en knutselt een radiosysteem met rechten vrije, gratis, muziek in elkaar. Papa ook weer blij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV