Opsporing Verzocht: tweemaal brandstichting in dezelfde straat Den Helder

Opsporing Verzocht: tweemaal brandstichting in dezelfde straat Den Helder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: tweemaal brandstichting in dezelfde straat <em>Den Helder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 28 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 28 september terugkijken. Brandstichting tweemaal in één straat, beide keren reed de dader op de fiets door de straat in Den Helder. Het is onduidelijk te zien of het gaat om dezelfde dader bij beide incidenten. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: tweemaal brandstichting in dezelfde straat Den Helder

Brandstichting tweemaal in één straat, beide keren reed de dader op de fiets door de straat in Den Helder. Het is onduidelijk te zien of het gaat om dezelfde dader bij beide incidenten.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: tweemaal brandstichting in dezelfde straat Den Helder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV